VANLIGE SPØRSMÅL

Hvordan fungerer Powerade?

Powerade er en isotonisk sportsdrikk uten kullsyre som er utviklet i samarbeid med idrettsforskere. Den inneholder natrium for å erstatte det du mister gjennom svette. I tillegg inneholder den en kombinasjon av karbohydrater for å hydrere deg på en effektiv måte og raskt fylle på med drivstoffet som kroppen mister under trening. Trykk her for å finne ut mer.

ER POWERADE BARE TILEGNET TOPPIDRETTSUTØVERE?

Alle som driver med langvarig trening kan ha nytte av å bruke en isotonisk sportsdrikk som Powerade, uansett om de trener under kalde eller varme værforhold.

Powerade inneholder en kombinasjon av karbohydrater som raskt tilfører drivstoff til ytende muskler. Den hjelper også med å opprettholde ytelsesnivået gjennom langvarige treningsøkter med høy intensitet (som varer i mer enn 60 minutter) og konkurranser.

HVORFOR TRENGER DU EN SPORTSDRIKK? KAN DU IKKE BARE DRIKKE VANN?

Vitenskapelig forskning viser at det å kun drikke vann under eller etter intensiv trening ikke er den ideelle drikken. Det er fordi vann stimulerer urinproduksjon og reduserer behovet for å drikke. Powerade inneholder natrium som utskilles i svette og karbohydrater. I kombinasjon hjelper disse kroppen din å absorbere væske mer effektivt fra magen og inn i blodomløpet. Fordi Powerade er isotonisk balanseres den med kroppsvæskene dine slik at den absorberes ved optimal hastighet.

Les mer her Vann er ikke nok.

INNEHOLDER POWERADE SØTSTOFFER?

Ja. Den får den søte smaken fra dextrose, fruktose, sukralose og acesulfam K. Dextrose kan også omtales som glukose. Denne enkle sukkerarten er hoveddrivstoffet til cellefunksjonene. Sukralose og acesulfam K er lette søtningsstoffer. Du finner en komplett liste over ingrediensene på denne linken og informasjon om søtningsmidlene vi bruker, ved å gå til denne linken

HVOR MANGE KALORIER INNEHOLDER POWERADE?

All næringsinformasjonen for Powerade, inkludert antallet kalorier, finner du ved å trykke på denne linken

HVILKE FARGESTOFFER BRUKER POWERADE?

De finnes på etiketten på produktet. Som med alle ingrediensene er fargestoffene vi bruker godkjent av europeiske reguleringsmyndigheter etter streng vitenskaplig testing. Finn ut mer her.