Personvern

Coca-Cola Norge ønsker deg velkommen til vår hjemmeside og håper du vil like den. Vi vil gjerne dele litt informasjon om hvordan vi håndterer personlige opplysninger gitt til oss, og vi oppfordrer deg til å kontakte oss hvis du har spørsmål og/eller tanker rundt dette temaet. Siden denne informasjonen kan oppdateres bør du gå gjennom informasjonen fra tid til annen.

Personopplysninger
Coca-Cola Norge vil ikke samle inn informasjon som kan identifisere deg personlig (for eksempel navn, adresse, telefonnummer eller e-postadresse) via våre nettsider, med mindre du har gitt oss disse opplysningene frivillig. Videre vil ikke informasjonen deles med noen tredjepart uten ditt eksplisitte samtykke, med mindre det kreves ved lov. Når du oppgir dine personlige data, lagres de på en server stasjonert i Atlanta, USA. Tilgang til dataene er imidlertid begrenset til Coca-Cola Norge.

Salgsfremmende aktiviteter
Som oftest slettes dataene så snart den aktuelle kampanjen er over, men skulle dataene lagres i en lengre periode og/eller brukes til bestemte formål, vil du bli informert. Du vil alltid ha muligheten til å avslå noe av eller all slik bruk. Det må imidlertid bemerkes at enkelte grunnleggende personopplysninger er nødvendig for å kunne delta i aktiviteter/konkurranser.For hver kampanje vil det være spesifikk informasjon om hvilken type data som blir innsamlet og dets hensikt.

Cookies
Vi innhenter ikke-personlig informasjon ved hjelp av informasjonskapsler for å få generell informasjon om våre besøkendes preferanser som hjelper oss å tilpasse vår hjemmeside etter våre besøkendes ønsker. Slike informasjonskapsler kan ikke identifisere enkeltpersoner eller samle informasjon fra harddisken din. Informasjonskapsler kan fjernes under Alternativer for Internett i nettleseren din.Les mer her

Det kan hende at noen registrerer seg på nettstedet med en annen e-postadresse enn sin egen, og en slik handling kan resultere i at du mottar en utilsiktet e-post fra oss. Skulle dette skje, kan du kontakte oss og vi vil umiddelbart fjerne den aktuelle e-postadressen.

Barn

Vi samler ikke inn personopplysninger fra barn under 16 år med mindre vi har skriftlig samtykke fra en forelder. Vi anbefaler foreldre å instruere sine barn i sikker bruk av Internett.Kontaktinformasjon
Du har alltid muligheten til å sjekke lagret informasjon om deg selv og tilføye, endre eller fjerne den helt eller delvis.

Slik kontakter du oss:
Telefon: (+47) 67 92 40 50
Epost: forbrukerservice@cokecce.com
 
Med vennlig hilsen
Coca-Cola Norge